Luisterkind

De Luisterkindmethode

De methode Luisterkind is ontwikkeld door Diana van Beaumont. Zij is de grondlegster van deze prachtige manier van communiceren. Ze kwam erachter dat je via de energie, dus op afstand, kan communiceren met mensen. Van ongeboren kinderen tot mensen van 100+. Onbewust weten mensen zo goed wat ze zelf nodig hebben! Het enige wat nodig is, is een foto en een mailadres.

Hoe gaat een afstemming en voor wie is het? Ik stem af in de energie aan de hand van een foto. Ik ga dan ” in gesprek” aan de hand van vragen die mensen van te voren hebben gesteld. In je onderbewuste weet je namelijk vaak zelf heel goed hoe je dingen wilt oplossen of wat je nodig hebt. En ik kan met je onderbewuste in gesprek gaan hierover. Je krijgt dan een verslag via de mail met wat ik “gehoord, gezien of beleeft” heb. En zo krijgen mensen inzichten hoe ze verder kunnen.

Ongeboren kind: Ik kan met je ongeboren kindje in gesprek. Zo kan het kindje mij al vertellen wat het fijn vind in de buik. Of horen wat voor boodschappen het kindje al te vertellen heeft.

Levensbrug: Ik kan in gesprek met een overleden dierbare. Soms zijn er vraagstukken blijven liggen of vraag je je af hoe het gaat nu. Ik kan je dat vertellen met een afstemming.

Ik ben geen arts en toekomstvoorspeller. Dus ik zal daar geen uitspraken over doen.

Kosten: De kosten voor een afstemming zijn 60 euro. Een afstemming is een eenmalige handeling. Dit kan nog lang nawerken. Er zijn zelden vervolgafstemmingen nodig.