Dit ben ik

Ik ben Esther, geboren op 8 november 1972 . Ik heb een dochter en ik woon in de mooie Noordoostpolder, in Marknesse. Ik ben geboren in een klein dorpje vlakbij Utrecht en heb een fijne jeugd gehad. Maar geen makkelijke. Ik heb toen geleerd dat mijn gevoel uitschakelen en mezelf aan de kant zetten het gemakkelijkste was. Maar na harde lessen kwam ik erachter dat dat niet werkte. En toen ben ik mezelf gaan ontwikkelen. Ik kwam erachter dat ik juist heel veel voel. Ingewikkeld maar ook een mooie kwaliteit.

Ik heb bijna 15 jaar in het basisonderwijs gewerkt. En momenteel werk ik al weer 13 jaar in de kinderopvang. Momenteel op een opvang met zorgboerderij. Het is fantastisch om met kinderen en volwassenen te werken. Dat geeft me zoveel energie! Ze zien groeien en ontwikkelen. En daarbij te mogen helpen. Hoe gaaf is dat! En dat in combinatie met dier en natuur.

Ik maak graag verbinding met mensen. Ik voel dan vaak aan waar vraagstukken liggen en wil heel graag samen uitpuzzelen hoe dat opgelost kan worden. Dat iemand weer blij, ontspannen en een stukje lichter verder kan.

Na diverse opleidingen, trainingen, boeken en ervaringen heb ik een heel scala aan tools met hoe ik mensen inzichten kan geven en hoe ze weer een beetje lekkerder in hun vel kunnen komen. Naast Luisterkind, Acces Bars, Powerhealing en massage gebruik ik ook diverse kaartensets voor inzichten en boodschappen. Ik gebruik ook een pendel, olie├źn en edelstenen. Ik laat de energie leiden in wat nodig is.

Mijn doel is om te kijken wat jij nodig hebt om jouw licht te laten stralen! Samen gaan we op ontdekking. Ik ben er ook voor jou!