Dit ben ik

Ik ben Esther en heb een latrelatie. Ik heb 1 dochter waar ik enorm van geniet. We wonen in de mooie Noordoostpolder. Ik ben in 1972 geboren in een klein dorpje vlakbij Utrecht en heb een fijne jeugd gehad. Maar geen makkelijke. Ik heb toen geleerd dat mijn gevoel uitschakelen en mezelf aan de kant zetten het gemakkelijkste was. Maar na harde lessen kwam ik erachter dat dat niet werkte. En toen ben ik mezelf gaan ontwikkelen. Ik kwam erachter dat ik juist heel veel voel. Ingewikkeld maar ook een mooie kwaliteit.

Ik heb bijna 15 jaar in het basisonderwijs gewerkt. En momenteel werk ik al 10 jaar in de kinderopvang. Het is fantastisch om met kinderen en volwassenen te werken. Dat geeft me zoveel energie! En zeker als ik iemand ergens mee kan helpen. Ik voel vaak aan waar problemen liggen en wil heel graag uitpuzzelen hoe dat opgelost kan worden. Dat iemand weer verder kan.

Nu mijn gevoel zo ontwikkelt wil ik daar meer mee gaan doen. En toen kwam de opleiding Luisterkind voorbij. Bingo! Hier verloor ik mijn hart! Wat een mooie manier van communiceren met mensen, groot of klein. Ik kan ze helpen met vraagstukken waar ze zelf niet meer mee verder komen. Ik kan helpen hun licht weer te laten schijnen. En toen kwam ook de opleiding voor Access Bars op mijn pad. Hiermee kan ik mensen geestelijk en lichamelijk helpen “resetten.” Hoe mooi is dat!

Mijn doel is om te kijken wat jij nodig hebt om jouw licht te laten stralen! Samen gaan we op ontdekking. Ik ben er voor jou!