Wat is een powerhealing?

Alles in de wereld bestaat uit trilling. En die trilling noemen we energie. En alles trilt op zijn eigen frequentie. Jouw lichaam bestaat ook uit energie. En soms loopt die energie even niet zo lekker. Dat kan zich uiten in fysieke klachten of emotionele en geestelijke klachten. Je hebt dan bepaalde blokkades.

Ik kan me afstemmen op jou om je blokkade te verhelpen. Dit kan live in mijn praktijk en het kan ook op afstand. Energie kent geen afstand namelijk. Ik verbind me met jouw energie en we gaan een positieve intentie naar je lichaam sturen. Jouw eigen lichaam gaat dan zelf de energie veranderen om beter te kunnen stromen. Je hoeft niet je hele levensverhaal te doen, we werken in het hier en nu. Jouw energie weet wat er nu nodig is om blokkades aan te pakken waar je misschien al jaren last van hebt. Ik help je jouw energie aan te zetten.

Het is lastig te bevatten hoe dit werkt allemaal. Maar het werkt! Vraag me gerust om meer informatie.