Wat is een Luisterkindafstemming?

De Luisterkindmethode is ontwikkeld door Diana Hendriks. Zij ontdekte per toeval dat ze met iemand in de energie kan communiceren. En dat heeft zij omgezet in een prachtig vastomlijnde methode. Momenteel leidt zij mensen op om ook Luisterkindwerker te worden.

Een Luisterkindafstemming is een gesprek in de energie, het onderbewuste, van het kind of de volwassene. Aan de hand van een foto en de vragen die iemand heeft ga ik luisteren naar wat die persoon, jong of oud, mij te vertellen heeft. En door te vragen en goed te luisteren hoor of voel ik wat de betreffende persoon mij wilt zeggen. Dat vertaal ik, zonder interpretaties, in een verslag. Dat verslag krijg je via de mail en kan je vaker teruglezen en kan dan ook nog lang nawerken bij iemand. Je hoeft er niet voor te reizen. Het gebeurt op afstand en zonder uitgebreide gesprekken vooraf.

Het is voor iedereen inzetbaar. Van ongeboren kindjes tot mensen van 100+. Zelfs mensen die mondeling niet goed kunnen communiceren. Mensen in coma, met autisme of andere beperkingen. Zij kunnen namelijk op energetisch nivo wel goed vertellen wat hen bezig houdt. Het kan je helpen om vraagstukken op te lossen, problemen aan te pakken, inzichten te krijgen of gewoon om te horen wat je kindje of jouw onderbewuste te vertellen heeft. En je mag van alles vragen. Alles is mogelijk. Bedenk wel, ik ben geen arts of psycholoog! Ik doe niet aan medische uitspraken! En ik ben ook geen toekomstvoorspeller. Je onderbewuste kan heel goed vertellen wat goed voor je is.